Velkommen til Kalaallit Røde Korsiat…

 

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation

  • Vi hjælper i dagligdagen og under katastrofer. Fra førstehjælpskassen bag i bilen til krige på den anden side af jorden.
  • Flere end 17 millioner frivillige i 189 lande udgør kernen i Røde Kors. Alene i Danmark er vi omkring 25.000 frivillige.
  • Røde Kors har gennem sin 150 år gamle historie bygget på den samme idé. Vi hjælper mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion.
  • Vi er en neutral og upolitisk organisation, men vi har holdninger og taler de sårbares sag.

Kalaallit Røde Korsiat (KRK) er en selvstændig afdeling af Røde Kors i Danmark og har være økonomisk uafhængig siden 2008. KRK har landskontor og sekretariat i Nuuk og lokalafdelinger i Qaqortoq, Nuuk, Maniitsoq, Sisimiut og i Ilulissat. I KRK er de frivillige hovedsagelig tilknyttet afdelingernes genbrugsbutikker og besøgstjenesten.

FRIVILLIG_UP

MEDLEM_UP

 

 

Besøg os på facebook

FB_KNAP

 

Besøg Dansk Røde kors

DRK_KNAP

Ny samarbejdsaftale mellem KRK og Røde Kors i Danmark

I forbindelse med formandsmødet i Røde Kors i Danmark, blev der underskrevet en samarbejdsaftale mellem Kalaallit Røde Korsiat og Røde Kors i Danmark.

Den nye samarbejdsaftale er udbygning af en eksisterende aftale fra 2010.

Det tætte bånd mellem KRK og Røde Kors har stor betydning for det daglige arbejde på sekretariatet og i Landsbestyrelsen, hvor vi ofte mærker Røde Kors i Danmarks interesse og påskønnelse

På billedet ses: Anders Ladekarl, generalsekretær, Hanna Line Jakobsen, præsident for Røde Kors i Danmark og Tove Blidorf, landsformand Kalaallit Røde Korsiat

Se samarbejdsaftalen her