Sommerlejr i Ilulissat 2015

Igen i år er det lykkedes for KRK at gennemføre sommerlejr for børn der ellers ikke har mulighed for at komme på ferie.
Lejren blev holdt i Kangersuneq ved Ilulissat fra d. 21. – 27. juni.
I år var alle børn, der deltog i lejren fra forskellige bygder fra Alluitsup Paa i syd , Qeqertarsuarsiaat, Kangaamiut, Sarfannguit i midt og fra Qeqertat i nord.
Der knyttes nye venskaber mellem børn og voksne på KRKs sommerlejre, og alle deltagerne får en oplevelse for livet
En stor tak til Arctic Uniaq Line, der sponsorerede 50% af udgifter til sejllads, samt til Tips og Lotto, Nunafonden og Helene og Svend Junges Fond, der gjorde lejren til en realitet.

FRIVILLIG_UP

MEDLEM_UP

 

 

Besøg os på facebook

FB_KNAP

 

Besøg Dansk Røde kors

DRK_KNAP

Alle tiders sommerlejr 2014

15 børn og 7 voksne er nu igen hjemme efter en uges sommerlejr i Tatsip Ataa ved Qaqortoq
I år kom deltagerne fra Saqqaq, Itilleq, Atammik og Qeqertarsuatsiaat, Nuuk og Qaqortoq.
Lejren er sponsoreret af NunaFonden, Tips og Lotto samt Helene og Svend Junges Fond, og ikke mindst til AUL der sponsorerede fri sejlads og forplejning til deltagere udefra.
En stor tak til alle bidragydere og til de frivillige ledsagere. Uden jeres medvirken, var lejren aldrig blevet til noget.

Qaqortoq 2014

Tirsdag d. 15. juli bliver der liv og glade dage på Sarfaq Ituk når 15 børn og 5 frivillige ledsagere går om bord i Nuuk.
Målet er KRKs sommerlejr i Taatsip Ataa ved Qaqortoq, hvor KRK Qaqortoq arrangerer den årlige sommerlejr. Sommerlejren i Tatsip Ataa varer i år fra d. 16. – 24.07.
I år kommer børnene især fra forskellige bygder. Fra Saqqaq ved Ilulissat, fra Itilleq ved Sisimiut, fra Atammik ved Maniitsoq, og fra Qeqertarsuatsiaat og Nuuk. Alle deltagere er børn på 10-11 år, der ellers ikke ville komme på sommerferie.
Det koster ikke noget at komme på sommerlejr med KRK, og alle de frivillige ledsagere arbejder gratis, men får rejse og ophold betalt.
AUL sponsorerer rejsen om bord på Sarfaq Ituk, med ophold i firemandskahytter under turen. Finere kan det vist ikke blive. Deltagere fra Ilulissat flyver til Nuuk, for at afkorte rejsetiden.
Stor tak til AUL, Tips og Lotto, NunaFonden og Helene og Svend Junges Fond, der gør denne oplevelse mulig.