Jeg er startet som frivillig, fordi jeg kan lide at arbejde med unge, og også fordi jeg under mit uddannelsesophold i Danmark arbejdede som teambuilder, og da jeg hørte om INUA vækkede det min interesse, og jeg meldte mig som frivillig.

Jeg har fået mange gode oplevelser i vores arbejde med de unge og fået gode redskaber på de kurser, som jeg deltaget i. De lege og aktiviteter, vi har kørt sammen med de unge, har givet mig meget, fordi man møder så meget glæde og positiv energi blandt de unge.

Naasunnguaq

Frivillig, Aasiaat

Frivillighed

 

Frivillighed er én af de grundlæggende værdier i Røde Kors-bevægelsen. Unge frivillige i i alderen 18-35 år i KRK-INUA arbejder frivilligt, fordi de ønsker at gøre noget godt for andre, og fordi de har det sjovt og lærer af de fællesskaber, de skaber sammen.

De frivillige er afgørende for KRK-INUA’s arbejde og derfor passer vi godt på dem. De frivillige arrangerer fx engang i mellem hyggeaftener, hvor de mødes og spiser mad sammen, spiller spil eller laver andet socialt. De frivillige får også løbende træning i forskellige vigtige emner, som klæder dem på til det frivillige arbejde. Det er vigtigt, at de frivillige har et godt og stærkt sammenhold i KRK-INUA, og at de altid kan tale med andre om deres oplevelser og få støtte og rådgivning.

 

INUA_frivillig

INUA_medlem

 

INUA_KNAP_KONTAKT_DK
 

Følg os på facebook

FB_KNAP

Besøg Ungdommens Røde Kors

INUA_URK_KNAP