Jeg arbejder frivilligt i INUA, fordi jeg synes, at væresteder for unge er en mangelvare i vores by, og fordi jeg godt vil være med til at udvikle indenfor området. Det vigtigste er dog, at de unge opnår at få mere selvtillid og en større selvværdsfølelse.

Den største glæde, jeg har haft indtil nu, er, at jeg kan høre på de unge, at de glæder sig til næste gang, vi skal ses, for så tyder det på, at vi har gjort et eller andet rigtigt. Og så synes jeg, at det er dejligt, at mine kollegaer som frivillig er glade for vores arbejde, og det at de samtidigt er motiveret for at fortsætte, er en stor tilfredsstillelse i sig selv.

Akisooq

Frivillig, Aasiaat

Aasiaat

 

KRK-INUA blev etableret i Aasiaat i oktober 2014. Der er to projektmedarbejdere ansat, og nye frivillige gennemfører løbende grundtræningen.

Hør projektmedarbejderne og en ung i Aasiaat fortælle om KRK-INUA her: Aasiaat Radio

Vil du i kontakt med gruppen i Aasiaat, så kontakt ungdomskonsulenten på mail: inua@krk.gl

I Aasiaat laver de aktiviteter i Ataarut (ASP huset). Her er der også madlavning, samvær og fysiske aktiviteter på programmet.

 

KRK-INUA styrkes i Aasiaat med et hold nye frivillige

5 unge fra Aasiaat gennemførte KRK-INUA’s grundtræning henover weekenden i uge 41. Grundtræningen blev afholdt af 2 frivillige fra KRK-INUA’s træningsstyregruppe i samarbejde med projektmedarbejderne fra Nuuk og den lokale projektmedarbejder i Aasiaat.

Grundtræningen, der blev gennemført på Sømandshjemmet, gav de frivillige de nødvendige kompetencer til at indgå i, og selvstændigt tage ansvar for de aktiviteter, der afholdes i byen for ungemålgruppen.

 

 

INUA_frivillig

INUA_medlem

 

INUA_KNAP_KONTAKT_DK
 

Følg os på facebook

FB_KNAP

Besøg Ungdommens Røde Kors

INUA_URK_KNAP