Jeg vil gerne styrke andre unges selvtillid, så de kan sige deres egen mening og have deres eget ansvar. Jeg vil gerne møde andre unge, som måske har et behov for at møde andre og have det sjovt og hygge sig.

Jeg glæder mig til at møde de frivillige, og til at samle flere frivillige, som har lyst til at arbejde sammen med os og få nogle aktiviteter i gang her i Ilulissat. Jeg glæder mig til at få inspiration fra de unge mennesker og til at inspirere dem, og jeg håber på et godt samarbejde mellem de forskellige byer.

Katrine

Frivillig, Ilulissat

Ilulissat

 

KRK-INUA opstartede aktiviteter i Ilulissat i foråret 2014. Der er blevet ansat to projektmedarbejdere og aktiviteterne er kommet godt i gang. Gruppen laver aktiviteter i Piareersarfik – Sillit. Vil du i kontakt med gruppen i Ilulissat, så kontakt ungdomskonsulenten på mail: inua@krk.gl.

INUA i Ilulissat har aktiviteter for unge i Piareersarfik / Sillits lokaler

Her har de frivillige lavet forskellige aktiviteter f.eks. madlavning, fortælle spøgelseshistorier, føle-, sanse- og smagelege, biograftur o.a.

Aktiviteterne planlægges altid sammen med de unge, så de hele tiden er med til at bestemme. Målet er at det skal være psykosociale aktiviteter som teambuilding og sportsaktiviteter men også hygge og samvær som en vigtig del.

 

 

INUA_frivillig

INUA_medlem

 

INUA_KNAP_KONTAKT_DK
 

Følg os på facebook

FB_KNAP

Besøg Ungdommens Røde Kors

INUA_URK_KNAP