Julefest i KRK Ilulissat

 

KRK Ilulissat samarbejder med socialforvaltningen, der visiterer familier til julekurve.

Afdelingen får støtte fra Lions Club, der donerer kr. 20.000, fra Røde Kors i Dronninglund, hvor vi har modtaget kr. 10.000.
Vores genbrugsbutik kan yde et bidrag på 10.000. For de 40.000 kr. kan vi uddele 40 julekurve, der uddeles i Ilulissat by og tilhørende bygder. Kurvene får vi pakket i Ilulissat Centermarked, der giver en pæn rabat på varerne.

I år har vi uddelt julekurvene (gavebevis) ved et arrangement på Socialpædagogisk Seminarium, hvor SPU 12 havde arrangeret forskellige former for underholdning for børnene. Der blev serveret kaffe, te, kage, gløgg og æbleskiver, doneret af Ilulissat Centermarked og Pisiffik. Fra Butik 56 havde vi modtaget små gaver til børnene, som julemanden uddelte ved arrangementets juletræ.
At det var en hyggelig fest, kan ses på billederne herunder

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Kalaallit Røde Korsiat støtter ofrene fra branden på Atersuit i Ilulissat

roede_korsI samarbejde med Pisiffik / Jysk i Ilulissat har Kalaallit Røde Korsiat ydet hjælp til ofrene for branden der hærgede Atersuit i Ilulissat d. 14.september. 15 personer blev ved den lejlighed hjemløse og mistede de fleste af deres ejendele. I dag, d. 21.november modtager beboerne nye senge til en samlet værdi af 45.000. KRK har ydet støtte til købet på kr. 20.000. mens Jysk har ydet en meget stor rabat. Desuden har Jysk sponsoreret dyner og sengetøj til de nødstedte. En stor tak til Pisiffik / Jysk for et frugtbart samarbejde med KRK, der har hjulpet de mange nødstedte fra Atersuit.

FRIVILLIG_UP

MEDLEM_UP

 

 

Besøg os på facebook

FB_KNAP

 

Besøg Dansk Røde kors

DRK_KNAP