Det var en glad bestyrelse der d. 05.04. hold konstituerende møde efter generalforsamling d. 2. marts. då.

????????????????????????????????????

Aase Nygaard, Iben Bihl Jørgensen, Lissi Olsen, Anette Jørgensen, Lea Heuser, Bea Platou og Vivi Wennerfeldt

Glæden skyldes ikke mindst den fantastisk flotte resultat af årets omsætning i 2015 hvor KRK Nuuk  kom ud af året  med en rekordstor omsætning på kr. 1.241.000, hvilket er 195.000 mere end i 2014.

Det er et rigtig stort beløb, når man tænker på, at kun få af de ting, der sælges i genbrugsbutikken koster mere end 50 kr. Butikken modtager fortsat mange ting fra Nuuks borgere, og den gode omsætning skyldes bl.a. at mange flittige frivillige lægger mange timer hver uge i butikken.

Årets resultat beløber sig til næsten 690.000. Heraf tegner salg af de to strikkede grønlandske dukker Inuk og Inuuna sig for næsten 84.000 kr. Dukkerne er strikket af Aase Nygaard og Noële Simon. Aase Nygaard fortæller at hun kan nå at strikke et sæt dukker om dagen. Indtægt fra salg af dukkerne går ubeskåret til de hjemløses bespisning.

KRK Nuuk samarbejder med Kofoeds Skole, No Ini (forening af hjemløse) og Frelsens Hær, et samarbejde der udover bespisning også betyder at brugerne har mulighed for at få tøj og sko fra genbrugsbutikken