KRK-INUA afholdt denne weekend strategi- og idéworkshop med i alt 18 unge frivillige. Workshoppen blev afholdt i Nuuk og der var frivillige med fra i alt 5 byer: Aasiaat, Ilulissat, Sisimiut, Nuuk og Qaqortoq. De unge frivillige skulle dele deres drømme om INUA og øvede sig i at planlægge processen fra idé til handling. Til dette formål havde KRK-INUA inviteret oplægsholder og coach Mette Steenholdt, som inspirerede og opfordrede de unge til at være ambitiøse og drømme stort om deres fremtid.

Der var god stemning blandt de unge. De unge frivillige fortæller, at det var fedt at være med til at udtænke ideer for det fremtidige arbejde og så var det fedt at møde så mange af de andre frivillige. En af de unge fortæller: ”Jeg synes det er skønt at møde nogle af de frivillige fra de andre byer, så man får fornemmelsen af at være flere”.

Foruden drømme og ideer blev de unge også introduceret til gode kommunikationsredskaber, som de kan bruge i deres frivillige arbejde med andre unge og i deres dagligdag med venner og familie.

For nogle af deltagerne var det første gang de stiftede bekendtskab med INUA. Således var der inviteret tre nye frivillige med fra Qaqortoq. KRK planlægger nemlig at opstarte INUA-aktiviteter i Qaqortoq dette forår.

KRK-INUA vil gerne takke ”Tips & Lotto” for deres store støtte, som har gjort det muligt at afholde workshoppen, samt Air Greenland, som med Ilik-ordningen har givet rabat på flybilletter og Brugseni, som har støttet med slik og søde sager til fastelavnstønden.

KRK-INUA er et frivilligt fællesskab for alle unge i alderen 17-35 år.

Fremtidsworkshop med INUA februar 2017