Bliv medlem af
Kalaallit Røde Korsiat

Du kan støtte os ved at blive betalende medlemmer af Kalaallit Røde Korsiat.

Du kan enten vælge at modtage et girokort med opkrævning en gang om året eller lave en fast indbetaling på konto nr. 6471-76600-38. Husk ved overførsel at opgive navn / firma og adresse.

Meld dig ind ved at udfylde blanketten 

Vælg mellem:

Bliv medlem og gør en forskel både lokalt og internationalt

Medlem af Kalaallit Røde Korsiat

Som medlem af Kalaallit Røde Korsiat støtter du det nationale og internationale hjælpearbejde og samtidig viser du, at Røde Kors’ principper også er dine.

Hver dag hjælper Røde Kors mennesker i hele verden. Vores grundlæggende principper om blandt andet upartiskhed og neutralitet sikrer, at der altid er hjælp og støtte til dem, der har mest brug for det.

Medlemskontingenter og andre bidrag fra private er en vigtig del af Røde Kors` fundament som uafhængig hjælpeorganisation.

Med din støtte kan vi hjælpe flere mennesker i Grønland og resten af verden.

Ved dit medlemsskab får du også mulighed for at deltage aktivt i foreningens generalforsamling og stille på til tillidshverv. 

Virksomhedsmedlemskab

Som virksomhedsmedlem af Kalaallit Røde Korsiat så støtter du de nationale og internationale hjælpearbejde samtidigt med du viser at Røde Kors principper også er dine.

Medlemskontingenter og andre bidrag er en vigtig del af Røde Kors fundament som uafhængig hjælpeorganisation.

Som virksomhedsmedlem kan du også indgå aftaler med Kalallit Røde Korsiat om konkrete sociale aktiviteter – eller købe førstehjælpskurser til din virksomhed.

Ved dit medlemsskab får du også mulighed for at deltage aktivt i generalforsamlingen og stille til tillidshverv.

7 gode grunde til at blive medlem af Kalaallit Røde Korsiat

Alt Røde Kors’ arbejde hviler på de syv principper. Både når vi står midt i en stor nødhjælpsoperation i et katastrofeområde eller når en af vores førstehjælpere springer til og yder en indsats overfor en tilskadekommet i sit lokalområde.

Medmenneskelighed
Upartiskhed
Neutralitet
Uafhængighed
Frivillighed
Enhed
Almengyldighed