50.000 kr. fra Kalaallit Røde Korsiat til flygtningekatastroferne ved Europas grænser

25. sep, 2015

Kalaallit Røde Korsiats landsbestyrelse har besluttet at overføre kr. 50.000 til Røde Kors nødhjælpsarbejde de områder, hvor tusindvis af ulykkelige mennesker flygter fra krig og forfølgelse.

Røde Kors er til stede, når mennesker er på flugt

Vi er lige nu vidne til en global flygtningekatastrofe. 59 millioner mennesker rundt om i verden er tvunget på flugt fra blodige krige, sult og naturens rasen. De har akut brug for beskyttelse og helt basal nødhjælp, så de kan overleve et liv på flugt.
Røde Kors hjælper hver dag millioner af flygtninge i verdens brændpunkter. Netop nu er Røde Kors til stede i lande som Syrien, Irak og Sydsudan, hvor der uddeles akut nødhjælp i form af vand, mad, tæpper og medicin samt ydes førstehjælp til syge og sårede. Alene i Syrien er 9 mio. mennesker fordrevet fra deres hjem og afhængige af hjælp i konfliktområderne.

PRESSEMEDDELELSE
PRESSEMEDDELELSE

Kalaallit Røde Korsiat landsindsamling for krigsofrene i Ukraine Invasionen i Ukraine betyder at millioner af mennesker har mistet familie, hjem og alt det de kender som deres dagligdag. Røde Kors...

Læs mere
Hjælp til Yemen
Hjælp til Yemen

Kalaallit Røde Korsiat  donerer kr. 50.000 til Røde Kors nødhjælpsarbejde i Yemen Vi hører hver dag i pressen om krise og katastrofer rundt i verden, men én konflikt synes at være ude af syne....

Læs mere

Bliv frivillig

Bliv medlem

Vælg mellem: